top of page

IKEA Malmö

Ikea Malmö "lilla personalfest" 2013

Medlemmar från IKEA Malmö festkommitté kontaktade oss angående hjälp med att hitta en festlokal för deras extra lilla personalfest. Vi hjälpte till med att hitta en festlokal i centrala Malmö och ordnade med förhandlingarna samt ordna med dj bokning med mera. Dem uppskattade att vi löste allting så snabbt men även att vi var med hela vägen.

IKEA Malmö stora personalfest 2014

Vi fick i uppdrag att arrangera denna festen tillsammans med deras festkommitté. Vi styrde upp all förhandling angående lokal, mat, dryck, dj, ljud & ljus, busstransport med mera samt koordinerade hela festen som blev på vackra Luftkastellet med två rätters middag och välkomstdrink.

IKEA Malmö stora personalfest 2015

Vi fick återigen i uppdrag att arrangera deras personalfest tillsammans med deras festkommitté som denna gången hade en tema som blev Bond 007. Vi anordnade vackra Spegelsalen för middagen sen själva festen nere på nattklubben Hipp som blev en lyckad fest.

IKEA Malmö stora personalfest 2016

För tredje året i rad så arrangera vi deras stora personalfest och denna gången blev det på Skeppsbron 2 med midsommartema.  

bottom of page